Weekmenu's of niet ?

Gepubliceerd op 24 augustus 2020 om 11:39

In de tijd dat ik nu voedingscoach ben, heb ik de overtuiging gehad dat je blijvend kunt afvallen door de manier van afvallen te kiezen die bij jou past. Én door de juiste begeleiding hierbij te zoeken. 
In mijn programma koos ik altijd bewust voor de aanpak waarbij mijn klanten vanaf de eerste dag dat ze bij mij kwamen zelf moesten nadenken. Dus niks geen volledige eetschema's of weekmenu's. Uiteraard krijgt iedereen een basis eetpatroon waarop staat wat men mag eten op een dag, maar niet precies per product uitgeschreven (volg je me nog :-)).

Nog steeds deel ik mijn eigen overtuiging en ben ik van mening dat je zoveel mogelijk meteen zelf moet nadenken over je eetpatroon en welke producten bij jou passen.
Echter ik merk ook dat ik steeds meer vragen krijg voor complete dagmenu's, weekschema's. Blijkbaar hebben mensen hier toch behoefte aan. Niet alle mensen, maar veel ook wel.

En dat is de reden dat ik ben begonnen met het schrijven van een 'boek' met weekmenu's. Er zijn al 10 mensen die dit voor mij gaan uitproberen en mij hierop feedback gaan geven. Deze mensen helpen MIJ om deze menu's te optimaliseren zodat ze voor jou goed werkbaar zijn.

 

Ik ben er zelf erg enthousiast over want behalve de (laagdrempelige) menu's, krijg je er per week een boodschappenlijst bij en staat het vol met recepten en handige weetjes.

 

Begrijp me goed, in mijn ogen kun je nog steeds het beste de juiste begeleiding zoeken wanneer je blijven en gezond wil afvallen. En het gebruik van mijn 'boek' kan je al op weg helpen naar deze nieuwe, gezonde levensstijl.

 


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.