De 10 producten die je niet mag eten

Gepubliceerd op 18 maart 2019 om 12:43

Tijdens het uit eten, bij een BBQ, maar ook gewoon in de kantine. Ik krijg altijd een opmerking over hetgeen ik op dat moment eet.

"oh, snijworst, mag je dat ook eten?" of "ik wist niet dat pasta carbonara ook gezond was".

Ik let écht op mijn eten en mijn basis is gezond, maar ook ik maak minder gezonde keuzes. Ik doe dit meestal wel bewust, dus ik heb er over nagedacht. Denk dus niet dat elke voedingscoach of diëtist alleen maar gezonde keuzes maakt. Een stuk chocola vind ik heerlijk, dus eet ik bijna dagelijks. Ik eet alles wat ik lekker vind, maar nogmaals; ik doe dit bewust dus ik denk er over na.

 

En als ik nadenk over de 10 producten die jet NIET mag eten tijdens het afvallenom ik op het volgende rijtje:

1) 

2)

3)

4)

enz enz.

 

Wat mij betreft mag je ALLES eten wanneer je wilt afvallen. De truc zit hem vooral in de balans tussen gezond en minder gezond. Én daarbij is het heel belangrijk dat je de dingen die je in je mond stopt, bewust in je mond stopt. Zowel de gezonde als de ongezonde dingen. Eet jij snijworst, maak dan deze keuze bewust. Neem je een stuk chocola, hou het dan bij een stukje en eet niet de hele reep. Wil je pasta carbonara bij het uit eten, doe dit vooral, maar hou dan overdag rekening dat je minder calorieën eet.

Wanneer je op die manier met eten omgaat, zijn er GEEN verboden producten en kun je alles blijven eten en toch afvallen !!

 


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.