En toen ging ik sporten

Gepubliceerd op 26 november 2018 om 11:36

Degene die mij kent weet dat ik de laatste jaren niet echt meer heb gesport. Waar ik als kind erg sportief was, zie ik daar zelf als volwassen vrouw vrijwel niks meer van terug. Ik weet zelf ook niet waarom ik sporten niet meer leuk vind. Ergens is er iets mis gegaan. Ik heb het nog wel vaker geprobeerd. Zo ben ik gaan fitnessen, heb ik een tijdje gezwommen en ben ik regelmatig gaan wandelen. Allemaal van korte duur want na enige tijd had ik er geen zin meer in.

Maar,...……….. ik heb het weer opgepakt. Ik heb me ingeschreven bij de sportschool en sinds 2 weken ben ik 2 tot 3x per week te vinden in die sportschool. Ik heb een trainingsschema gekregen wat ik netjes afwerk en daarna ga ik moe maar voldaan naar huis.

De reden dat ik het sporten weer heb opgepakt is omdat ik vind dat ik een goed voorbeeld mag geven aan mijn klanten. Ik vraag aan hun om te bewegen dus mag ik dat zelf ook wat meer doen. Daarnaast merkte ik dat ik weer erg moe was. Door het sporten zou ik fitter moeten worden en dat merk ik na 2 weken al.

Ik vond het altijd zonde van mijn werktijd, maar wanneer ik om half 9 in de sportschool ben en om 10u weer aan het werk ben, merk ik dat ik de tijd veel efficiënter gebruik. Dus ipv dat ik er tijd mee verlies, heb ik er tijd mee gewonnen.

Ik moet eerlijk bekennen dat ik nog wel op discipline naar de sportschool ga en dat ik de fun er nog niet in heb gevonden, maar ik heb goeie hoop dat dit ook gaat komen. Het draagt in elk geval al bij aan mijn doel en daar doe ik het voor.

Ik hou je op de hoogte van dit nieuwe avontuur.