Hoe ik mijzelf slanker praatte. En het lukte !!

Gepubliceerd op 22 oktober 2018 om 10:05

Ik deed een experiment waarin ik wilde bewijzen dat mijn gedachten en energie in kracht staan met alles wat er gebeurt in de wereld.

Ik praatte mezelf een halve kilo lichter !!!

3 dagen lang (72 uur) beschouwde ik eten als mijn beste vriend en als iets heerlijk, voedzaams. Zodra ik iets ging eten, keek ik naar mijn eten, vertelde ik mezelf hoeveel zin ik er in had en hoe lekker het eten zou zijn. Wanneer ik het op had bedankte ik voor het lekkere eten.

Geen enkele negativiteit over eten of over mijn lichaam kwam in me op. Meerdere malen per dag zei ik tegen mezelf in de spiegel dat ik er goed uit zag en dat ik slank was. Zodra er toch een negatieve gedachten in me op kwamen maakte ik er een positieve draai aan.

Ik praatte niet alleen positief over mezelf en ik dacht niet alleen maar goeie dingen over mijn eten, ik geloofde er ook écht in. Ik wist zeker dat ik kon afvallen op deze manier zonder dat ik anders zou gaan eten.

72 uur later was ik exact 0,5 kilo lichter.

 

Ik ben er van overtuigd dat mindset héél veel doet in je strijd met de kilo's.

 

Je zegt vast wel eens tegen jezelf; bah, wat ben ik dik, ik zie er niet uit. Wat zal mijn partner wel niet van me denken. Afvallen lukt me nooit. Ik kom altijd weer bij. Ik ben een mislukkeling.

Ik heb vast ook gelijk als ik zeg dat het je tot op heden ook nog niet gelukt is om je gewenste gewicht te behalen.

Dit heeft alles te maken met mindset !! Natuurlijk zal je eetpatroon moeten veranderen wanneer je écht kilo's kwijt wilt, maar je moet in eerste instantie je gedachtegang gaan veranderen. Dat is héél moeilijk, dat kan ik je nu uit ervaring vertellen want die 72 uur hebben veel energie gekost. Het was het allemaal waard want het bevestigde mij wat ik allang wist. Dat je door je gedachten bepaalde dingen kunt realiseren, maar ook kapot kunt maken.

 

Wil jij ook positief over jezelf gaan denken en tevens je eetpatroon aanpassen, mail me dan vrijblijvend. Wellicht kan ik je wat tips geven. 

Het experiment is in elk geval de moeite waard om een keer te proberen !!

 

Succes