Lieve woorden

Gepubliceerd op 25 april 2018 om 14:16

Onlangs sloot ik een 1e traject af met een lieve dame. Aan het einde van het traject vraag ik altijd of iemand een evaluatieformulier wilt invullen. Ik leer graag en ik vind het daarom ook fijn om feedback te ontvangen waar ik dan mijn goede punten en mijn leerpunten uit kan halen.

Deze dame gaf mij een groot compliment. Ze schreef; "trek het breder; coach op levensstijl van mensen (bv ook op stoppen met roken oid) want je bent héél goed in mensen stimuleren". Andere mooie woorden die ze noemde; "je coacht en legt me geen dingen op". "Je denkt met me mee en zoekt samen met mij naar oplossingen". "je weet heel veel van voeding, samenstelling en je stimuleer mij op elk gebied".

Na het lezen van zo'n evaluatieformulier ben ik altijd even stil. Het zet me aan het denken en het geeft me gigantisch veel kracht om door te gaan met wat ik doen.

Dank je wel lieve klant voor deze mooie woorden. Op naar het vervolgtraject en naar nog wat kilo's lichter !!