Aan het werk als gewichtsconsulent

Gepubliceerd op 31 juli 2017 om 13:57

Het is vakantietijd en ik wist van tevoren dat dit een periode is waarin er niks gebeurt op het gebied van klanten. Ik heb een leuke zomerchallenge bedacht waar ik nog best druk mee ben omdat ik ruim 90 nieuwsbrieven moet maken en versturen. Verder heb ik natuurlijk wel werk te doen, maar niet in de vorm van begeleiding en coaching.

Jammer ? Ja, aan de ene kant wel, want ik doe dit werk zo graag, maar aan de andere kant is het ook prima dat ik lekker veel met de kinderen op pad kan gaan.

Maar, voor het eerst in een klein half jaar begint het me te benauwen. 'Krijg ik na de vakantie wel weer klanten', 'weten ze me nog wel te vinden', 'hoe moet ik het aanpakken', enz. Allemaal vragen die door mijn hoofd spoken. Onzekerheden noem ik dat, want meer dan dat is het niet. Ik probeer me er dan ook minder druk over te maken en door te gaan met waar ik mee bezig was. Promoten, zorgen voor mond tot mond reclame en mijn beroep uitdragen bij iedereen die het wil horen.

 

Leuk is het dan als je een tweetal kandidaten ziet stralen. Afgelopen week ontvingen zij de mini make over die ze begin dit jaar gewonnen hadden. Haar en make-up werd verzorgd en ze gingen mooi op de foto. Het waren al mooie dames, maar op die avond straalden ze nog eens extra en dat hadden ze dubbel en dik verdiend. Hard werken wordt beloond. Mooi om te zien !!!