Van personeelsconsulent naar gewichtsconsulent deel 7

Gepubliceerd op 2 februari 2017 om 13:46

Of eigenlijk mag ik bovenstaande titelkop niet meer zo gebruiken. Vanaf heden ben ik geen personeelsconsulent meer. Uiteraard ben ik het nog wel, maar in mijn dagelijkse werkzaamheden heet ik nu enkel nog 'Gewichtsconsulente'. En wat ben ik daar trots op !!

Ik ben ook heel erg trots dat ik mij personeelsconsulent heb mogen noemen. Ik weet zeker dat het mij helpt in mijn huidige vakgebied. Als personeelsconsulent begeleid je medewerkers, ga je samen met je medewerker op zoek naar passende oplossingen voor een probleem. Je gaat gesprekken aan om iemand juist te begeleiden en te coachen. Kortom, een heleboel raakvlakken met het vak als gewichtsconsulent. Ik ga er mijn voordeel uit halen en zal mijn skills als personeelsconsulent gebruiken om misschien wel jou, of je partner, vriend(in) of bekende te helpen op weg naar een gezonde leefstijl, op weg naar een maatje minder, of gewoon op weg om fit en energiek te worden. Dankbaar ben ik dat ik de afgelopen jaren zo veel heb mogen leren op het gebied van coaching, begeleiding en advisering. Het komt mij ten goede voor de toekomst. Ik weet zeker dat jij iemand bent of kent die graag advies of begeleiding wilt op het gebied van gezonde voeding. Schroom niet, neem contact met me op en samen kijken we naar de mogelijkheden. Ik heb de skills, jij de motivatie toch ?? Wie weet tot snel.