Van personeelsconsulent naar gewichtsconsulent deel 6

Gepubliceerd op 6 januari 2017 om 13:42

Jarig zijn terwijl je een heleboel wensen hebt is leuk kan ik je zeggen. Ik weet nooit iets te vragen voor mijn verjaardag, dus voor familie en manlief is het altijd gebruik maken van hun creativiteit. Dit jaar niet. Ik wilde graag een weegschaaltas, een laptoptas, een bordje voor aan de gevel met mijn bedrijfsnaam erop. Manlief had zelfs moeite met kiezen wat hij zou kopen.

Ik ben altijd blij met de cadeaus die ik krijg, maar nu nog eens extra. Mijn hele bedrijf krijgt ineens echt vorm.

Alle belangrijke benodigdheden zijn binnen, inclusief aanmeldingen. Donderdag aanstaande start ik met een viertal toppers. 4 Dames die de stap hebben genomen om deel te nemen aan het groepstraject. Ze mogen trots zijn op zichzelf, omdat ze deze beslissing hebben genomen. Ze hebben een doel om aan te werken. Ik zal ze met veel enthousiasme helpen op weg naar dit doel en ik ben er van overtuigd dat het hen gaat lukken.

Natuurlijk hoop ik dat er nog veel aanmeldingen bij komen, zeker nu ik een actie heb omdat ik startend ben.

Uit de eerste 10 aanmeldingen loot ik 4 mini make-overs. Op de contactbutton staan de voorwaarden.

Wanneer je wat bent afgevallen en je prettig voelt, is het altijd leuk om mooi opgemaakt te worden, je haren een oppepper te geven en met je nieuwe uiterlijk een fotoshoot te maken. Meteen een top beloning voor het harde werken binnen mijn traject.

Ik hoop dat mensen dit een extra stimulans vinden om zich op te geven.

We gaan er voor !!