Van personeelsconsulent naar gewichtsconsulent deel 4

Gepubliceerd op 30 november 2016 om 13:26

Onlangs startte ik met mijn 1e klant. Sow, wat had ik er zin in, maar ik vond het ook wel erg spannend. Tijdens het kennismakingsgesprek bleek al snel dat de klant het net zo spannend vond als ik. Het gaf meteen een prettig gevoel dat we in hetzelfde schuitje zaten. Ik ging met een goed gevoel naar huis. Het intakegesprek hebben we ook al gevoerd. Meten, wegen, vragenlijsten doornemen en het eetdagboek bekijken. Het gaf me gelijk al wat inzichten en de radertjes in mijn hoofd begonnen al te draaien. Meteen kreeg ik ideeën over hoe ik de klant wilde begeleiden en wat voor hem belangrijk is om te veranderen. Maar ik zag ook dat hij al heel veel goed deed. Ik vind het erg belangrijk om dat ook te benadrukken.

De volgende week zullen we zien hoe de eerste week hem is vergaan. Dan ga ik weer naar hem toe. Want dat is mogelijk, dat ik naar jou toe kom. In je eigen vertrouwde omgeving begeleid ik je naar een gezonde leefstijl.