Van Personeelsconsulent naar gewichtsconsulent

Gepubliceerd op 1 november 2016 om 00:00

Vanaf vandaag is mijn eenmanszaak geboren. Enkel op papier dan nog even. Vitalans is een feit en daar ben ik trots op. Al enkele maanden ben ik aan het studeren, plannen aan het maken, oriënteren en mijn gedachten aan het rangschikken. Ik ga als gewichtsconsulente aan de slag en ik heb er heel veel zin in.
Momenteel ben ik druk met het inrichten van mijn website en het ontwerpen van een logo.

Vitalans, gezond op gewicht is er voor mensen die willen afvallen of gewoon een gezond eetpatroon willen.
Vitalans werkt niet met poeders of pillen en het is geen crashdieet. Ik zal je begeleiden en coachen om dmv een gezond eetpatroon geleidelijk af te vallen. En dit allemaal zonder hongergevoel !!!

Hou mij in de gaten want er volgt snel meer...............

 

 


 »