Wie is Diana

Mijn naam is Diana Flekken-Smeets. Ik woon in Heel, ben getrouwd en ik mag me gelukkig prijzen met drie kinderen.

Enkele jaren heb ik gewerkt als personeelsconsulent wat ik heel erg leuk vond en waar ik het geleerde van mijn studie P&A ook prima in kon toepassen. Toch was dit niet mijn passie. Op een moment ben ik terecht gekomen bij een gewichtsconsulente omdat ik mij graag fitter en energieker wilde voelen. Ik was een van die moeders die heel graag dingen met de kinderen wilde ondernemen, maar die eerder op de bank een dutje deed vanwege het gebrek aan energie.

Tijdens het traject bij mijn gewichtsconsulent hing ik aan haar lippen. Ik zoog alle informatie op en ik wilde steeds meer en meer leren. Dit heeft mij doen besluiten om zelf de opleiding gewichtsconsulente te volgen. Deze studie heb ik met goed gevolg afgesloten.

Ik ben enorm enthousiast over deze studie en het werk, want ik heb in levende lijve ondervonden dat het werkt. Gezonde voeding in combinatie met beweging maakt je fit, energiek en laat je de overtollige kilo's verdwijnen.

 

Graag wil ik jou de begeleiding en coaching bieden zoals ik die zelf ook heb gehad. Het is prettig om iemand te hebben die je hierbij kan helpen.

 

Ik sta voor je klaar !

Diana

06-44372080