Online afvallen

PER 1 JUNI !!!; AFVALLEN KAN IK ZELF (ONLINE)

 

Momenteel ben ik bezig met het opzetten van een online training zodat je kunt afvallen onder begeleiding, maar dan helemaal online. Waarom ? 

Ik ben van mening dat het afvallen onder begeleiding heel waardevol is. Allereerst vanwege de stok achter de deur, maar meer nog omdat je dan iemand hebt die je kan helpen met je moeilijkheden, je struggles, je vragen. Op internet vind je heel veel over voeding en afvallen. I Know, google en ik zijn beste vrienden :-). Echter, op internet vind je ALLES. Dus ook de informatie die niet helemaal waar is of die niet helemaal volledig is. 

Ook met het filteren van deze informatie kan ik je heel goed helpen. Wat kun je geloven en wat niet. 

 

Daarnaast weet ik dat iedereen het heel druk heeft. Werk, een gezin, sociale contacten, verenigingen en de tijd om jezelf op de 1e plek te zetten komt niet in je gedachten voor. Toch ?

Met deze online training kun je exact dezelfde begeleiding krijgen als iemand die 1 op 1 met mij werkt, maar dan op een iets andere manier, namelijk middels video's en mail. Je kunt daarom alles in je eigen tijd doen, op je eigen tempo. Jij bepaalt dus wanneer jij er aan toe bent om de volgende stap te zetten.

 

 

Win-win toch ?

 

Omdat het de eerste keer is dat ik dit online programma lanceer, wil ik voor degene die meteen instappen een flinke korting bieden. 
Doe jij dus mee, dan kost het voor jou geen €197,- maar €97,- (een korting die alleen voor deze ene keer geldt) 

 

Ik wil graag op de hoogte worden gehouden van de online training EN die dikke korting !!