Groepstraject extra

Let's create magic. De kracht van de groep is ZÓ sterk !!

De feestdagen komen er aan en dat betekent voor vele dat er lekker, maar vooral ook veel gegeten wordt. Prima om dat te doen, maar meestal zijn de consequenties minder prettig.

Wat nou als ik je vertel dat je vanaf januari aan de slag kunt met afvallen. En dan bedoel ik niet het afvallen waarbij je niks meer mag eten of waarbij je geen koolhydraten mag of waarbij je alleen maar shakes moet nemen. Nee, ik bedoel afvallen waarbij je gewoon kunt blijven eten. Veel eten, zelf kun snoepen, elke dag als je wil. Afvallen op een manier die je eigenlijk altijd al gewild hebt.

 

Nu hoor ik je denken. Starten in januari, betekent dat ik die feestdagen nog steeds zoveel 'moet' eten en dat ik dus kilo's aankom nog voordat ik in januari ga starten. Tja, dat is zeker mogelijk, maar de ervaring leert ook dat wanneer jij de commitment naar jezelf hebt uitgesproken dat je in januari voor eens en voor altijd die kilo's wilt verliezen, je ook in december al andere (ls. gezondere) keuzes maakt. Zo werkt het brein nou eenmaal. 2 vliegen in 1 klap dus.

 

Wil jij meedoen in januari, geef je dan alvast op zodat we een intakegesprek kunnen plannen en zodat jij in de decembermaand dus al onbewust betere keuzes gaat maken. Je zult jezelf dankbaar zijn !

 

Oh ja, wat gaan we eigenlijk allemaal doen:

Ik (en de rest van de groep) ga 12 weken intensief met jou aan de slag!

- zonder honger (ls: mét veel eten)
- zonder streng dieet
- zonder verboden producten
- zonder intensief sporten

 

- met voor jou een op maat gemaakt voedingsplan waarbij volledig wordt gekeken naar JOUW situatie en behoeftes!
- met een groep super gemotiveerde mensen!
- met groepsbijeenkomsten afgewisseld met 1 op 1 coaching
- met een les pilates én een kookworkshop !!

 

We starten in januari 2020 (definitieve datum volgt)

De kosten voor dit gehele traject, (inclusief de les pilates én de kookworkshop) bedragen € 297,-    

 

Wanneer je aanvullend verzekerd bent is dit traject misschien wel gratis. Je kunt dan vaak de kosten (voor een deel) terug krijgen van de verzekering.

https://www.gewichtsconsulenten.nl/pages/29/Vergoedingen.html

 

Interesse of meer informatie ?