VEELGESTELDE VRAGEN OVER HET ONLINE TRAJECT

 

Een online traject om af te vallen zie je veel en ik kan me voorstellen dat je enkele vragen hebt voordat je de keuze maakt om je er wel of niet aan te wagen.

 

Hieronder daarom enkele veelgestelde vragen;

 

Voor wie is dit traject bedoeld?
Dit traject is bedoeld voor mensen die blijvend willen afvallen. Mensen die al vanalles hebben geprobeerd waarbij ze elke keer weer hun verloren kilo's terug aankomen.

 

Ik mag / wil geen koolhydraten eten, kan ik dan ook meedoen ?

Wanneer je KH-arm wilt of moet eten, is dit niet het juiste programma voor jou. Omdat ik van mening ben dat je ook KH nodig hebt om een volwaardig voedingspatroon te hebben, adviseer ik de KH ook. Wil jij ze niet eten (of mag het niet), dan is dit programma niet wat voor jou passend is. Je gaat dan waarschijnlijk jouw gewenste resultaat niet behalen en dat zou ik erg jammer vinden.

 

Ik werk onregelmatig, kan ik dan wel afvallen?

Ook wanneer je onregelmatig werkt kun je afvallen. Je zult dan een andere dagindeling hebben qua eten dan mensen die dagdiensten werken, maar afvallen kan dan met dit programma evengoed.

 

Ik weet niet of ik tijd heb om elke week alle filmpjes te kijken en de opdrachten te doen. Is dat een probleem

Nee hoor, dat is absoluut geen probleem. Dat is juist het grote voordeel van dit online traject. Je kunt het op je eigen tempo volgen, op elke plek die je maar wilt. Je hoeft het niet in 8 weken te voltooien, je kan er ook langer over doen als dat beter bij jou past.

Het enige wat je nodig hebt is mail en internet.

 

Krijg ik dagmenu's waarop vermeld staat wat ik elke dag moet eten ?
Je krijgt van mij een basis eetpatroon waarop staat wat je op een dag nodig hebt (bv 4 boterhammen, 2 stuks fruit enz enz). Je mag zelf bepalen hoe je dat eetpatroon over een dag verdeeld. Je kan dus ook zelf bepalen wat je concreet elke dag eet (vandaag een appel, morgen een banaan is helemaal prima). Dit doe ik zodat je meteen zelf nadenkt wat je allemaal wanneer kan eten. Uiteraard krijg je hier heel veel voorbeelden in en mag je alles aan me vragen. 

 

Ik lust niet zo veel, is dat een probleem

Nee hoor, er is altijd wel iets wat je wél lekker vindt. En omdat je zelf bepaalt wat je kan eten, kan je je eetpatroon ook helemaal naar eigen smaak 'inrichten'. Jij bepaalt (binnen de kaders) wat je eet en wanneer dus je neemt lekker de dingen die je wél lust.

 

Wat mag ik allemaal NIET eten?

Haha, ik ga je NIKS verbieden. Bij mijn programma mag je álles eten. ECHT ALLES !! Geen verboden producten. En ja, dan kun je gewoon afvallen. Ik leer je hoe je net even iets anders kan eten zodat het geen probleem is wanneer je af en toe frietjes eet, ijs, een wijntje neemt of chocola eet. Je gaat hier mee leren omgaan zodat het niet meer nodig is om dit elke dag te eten.

 

Heb je een vraag en staat deze niet tussen bovenstaande vragen? Mail dan gerust naar info@vitalans.com