Online afvallen

LAATSTE KEER IN 2020 !!!; AFVALLEN KAN IK ZELF (ONLINE)
(start 9 november 2020)

 

Na een super succesvolle 1e en 2e ronde, gaan we het online traject voor de laatste keer dit jaar aanbieden aan iedereen die hier interesse in heeft !

 

Ik ben van mening dat het afvallen onder begeleiding heel waardevol is. Allereerst vanwege de stok achter de deur, maar meer nog omdat je dan iemand hebt die je kan helpen met je moeilijkheden, je struggles en je vragen. Op internet vind je heel veel over voeding en afvallen. I Know, google en ik zijn beste vrienden :-). Echter, op internet vind je ALLES. Dus ook de informatie die niet helemaal waar is of die niet helemaal volledig is.  Ook met het filteren van deze informatie kan ik je heel goed helpen. Wat kun je geloven en wat niet. 

 

Daarnaast weet ik dat iedereen het heel druk heeft. Werk, een gezin, sociale contacten, verenigingen enz.
De tijd om jezelf op de 1e plek te zetten komt niet in je gedachten voor. Toch ?

Met deze online training kun je exact dezelfde begeleiding krijgen als iemand die 1 op 1 met mij werkt, maar dan op een iets andere manier, namelijk middels video's en mail. Je kunt daarom alles in je eigen tijd doen, op je eigen tempo. Jij bepaalt dus wanneer jij er aan toe bent om de volgende stap te zetten.

En behalve deze video's en mail, plannen we minimaal 1x een live zoom call in. Je kunt dan live al je vragen aan mij stellen en ik kan je dan nóg verder helpen !

Win-win toch ?

Wat komt er onder andere aan bod:

Mindset, quick wins, doelen stellen, basis eetpatroon, porties, verleidingen, valkuilen, bewustwording, soorten honger, etiketten, misleidende verpakkingen, beweging, ontspanning enz enz.

 

Dit traject van 8 weken met al deze video's (28 in totaal), 8 werkboeken én minimaal 1 live zoom call kost voor jou  €107,- (incl. BTW)

Vanwege de naderende feestdagen heb ik speciaal voor deze ronde een module 'feestdagen' toegevoegd. Op die manier kun je gewoon sinterklaas, kerst en oud/nieuw vieren zonder stress !!

 

We starten op maandag 9 november 2020

 

 

Graag wil ik mij aanmelden voor dit online traject