aanbod

Net zoals zoveel mensen heb je wellicht al vanalles geprobeerd. Shakes, diëten, poeders en allemaal hielp het. Voor even dan. Zodra je weer ‘normaal’ ging eten kwamen de kilo’s (plus 3) er gewoon weer bij. Steeds begin je weer opnieuw en elke keer lukt het maar even.

 

Waarom gebeurt dit op deze manier ??
Wellicht heb je niet het ‘dieet’ gevolgd wat bij jou past. Of je hebt producten moeten weglaten zodat het niet vol te houden is. Je hebt voor jezelf anders moeten koken dan voor de rest van het gezin en dat kost veel te veel tijd en moeite. Of je werd geadviseerd veel te sporten terwijl dat niks voor jou is. 
Allemaal mogelijke redenen waarom je nog niet eerder blijvend bent afgevallen.

 

Bij Vitalans doen we het anders !!
Waarom zouden we niet gewoon normaal blijven eten en tóch kunnen afvallen.
Bij Vitalans krijg je een basis eetpatroon wat voor jou op maat is gemaakt. Er zijn geen verboden producten dus je mag alles blijven eten. Feestjes, etentjes en bbq’s kunnen gewoon door blijven gaan. Ik leer je hoe jij om kunt gaan met deze verleidingen en toch kunt blijven genieten. Samen gaan we op zoek naar een levensstijl die bij je past en die jij vol kunt houden voor de rest van je leven.

Aanbod
Vitalans kan je verschillende vormen (online en offline) aanbieden om af te vallen, allemaal met eenzelfde doel; Jou beter in je vel laten zitten, af laten vallen en je laten stralen.
De informatie en de achterliggende gedachte is bij alle programma's nagenoeg hetzelfde, alleen de vorm is anders dus er is altijd wel iets wat bij JOU past.

(klik op het pijltje bij dit tabblad aanbod voor de mogelijkheden)

 

Vergoeding
Vitalans is aangesloten bij de beroepsvereniging voor gewichtsconsulenten (BGN).
Dit houdt in dat je met een erkend gewichtsconsulente te maken hebt.
De meeste zorgverzekeringen vergoeden de consulten geheel of gedeeltelijk.
Klik hier voor het vergoedingen overzicht.
Vergoedingen worden gedaan vanuit de aanvullende verzekering en gaan daarom niet van het eigen risico af.